P: polomotor CA18DET
P: polomotor CA18DET
Zdravím vás, predal som auto a doma mi ostal polomotor (blok) CA18DET po go. Dostal som to ku autu keď som ho kupoval a mal som ho do náhrady keby mi to náhodou skleplo ...neviem aké veci v tom sú pretože som to neskladal ja ale keď tak to môžem rozhodiť aby bolo jasné čo v tom je a že to niečo vydrží. Cena dohodou cez SZ.
NO DRIFT, NO FUN
Datsun 240z - new project
Lada VFTS - rally car maximum attack
- OndraS13
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: P: polomotor CA18DET
já se omlouvám že ti sem píšu ale všiml jsem si fotky v awataru a pak jsem si i přečetl podpis
a jenom chci poprosit - šlo by udělat tema do členů ohledně 240tky - je to takovej malej sen a moc mě zajímají projekty - vím že jich je na netu spousta ale tohle jestli je nějaký rozsáhlejší tak by mě to zajímalo :-)
a jenom chci poprosit - šlo by udělat tema do členů ohledně 240tky - je to takovej malej sen a moc mě zajímají projekty - vím že jich je na netu spousta ale tohle jestli je nějaký rozsáhlejší tak by mě to zajímalo :-)
zaktualizovaná - malá verze podpisu ( radši )
Muzu k bloku nabidnout hlavu po GO kdyby nekdo mel zajem o komplet
Chystáme sa robiť kompletnú renováciu takže určite to sem potom hodímOndraS13 píše:já se omlouvám že ti sem píšu ale všiml jsem si fotky v awataru a pak jsem si i přečetl podpis
NO DRIFT, NO FUN
Je blok stale na prodej?
Áno stále je na predaj. Rozhodil som ten spodok nech je isté čo v tom je. Sú tam ložiská ACL...
A aby bolo jasné, chcel by som za to 300 euro.
A aby bolo jasné, chcel by som za to 300 euro.
NO DRIFT, NO FUN