Koupim komplet CAcko, nejlepe po GO.
Tel.732 245 808
Koupim ca18det
Re: Koupim ca18det
Mám jedno cačko po GO komplet +sanie,turbo t28 alebo t25 komplet nastrojeny motor len založiť a používať 55 000kc
CA18DET motor po komplet GO,odlachceny zotrvak,chip stage 2,gt28,tlak turba 1,0 Bar,vacsi FMIC,oil COOLER,walbro 255,nerez svody,nerez vyfuk 3" od turba,brzdy zx32,polyuretan na celom podvozku,napravy komaxit
Zajímavá nabídka na CAčko, nějaká dohoda na cenně? Za kolik popřípadě holý nenastrojený motor? Co vše bylo na motoru děláno? Díky za odpověď. Moje CAčko občas zlobí...
Kluka je po vybruse nové loziska,blok je po vybruse ojnice a piesty su nové kovane výroba v maďarsku (havassy),blok rovnany,arp sroby a comatic tesnenie ,hlava nové ventili,voditka,semeringy,nissan hydra-len hydra stali 450eur,rozvod kevlar (klin. Remeň modrej farby)vodná pumpa nová kladky všetko len holomotor ma visiel okolo 3000eur dohoda je holomotor 2000eur ale len s klasickým rozvodovym remenom
CA18DET motor po komplet GO,odlachceny zotrvak,chip stage 2,gt28,tlak turba 1,0 Bar,vacsi FMIC,oil COOLER,walbro 255,nerez svody,nerez vyfuk 3" od turba,brzdy zx32,polyuretan na celom podvozku,napravy komaxit
Mám jedno CA18det napredaj holomotor mal som plany spraviť GO ale radšej ho predám a idem dávať druhý motor cena 300eur