Prikladam fotku z meho driftu

Více informací k tomuto simulatoru najdete: http://www.mcz.wz.cz nebo http://www.liveforspeed.cz Demoverzi hry muzete stahnout na http://www.liveforspeed.net/?page=s2demo (stahujte verzi S2 Demo ALPHA 0.5L Full)

to ta hra hrozne posrada a tady destrukce vozu
 to ta hra hrozne posrada a tady destrukce vozu  ale to lfs nema chybu stoji to zato si tu hru stahnout a zahrat.V demu jsou  auta (GT Turbo je 2.0 L  ,220 PS) na drift jako delany a pak neco slabsiho (GT bez turba,1,8 L  ,140 PS),zavodi se s nim pekne teda me
 ale to lfs nema chybu stoji to zato si tu hru stahnout a zahrat.V demu jsou  auta (GT Turbo je 2.0 L  ,220 PS) na drift jako delany a pak neco slabsiho (GT bez turba,1,8 L  ,140 PS),zavodi se s nim pekne teda me  a pak jeste (XF GTi, 1,3 ,PS nevim) podoba se Nissanu Micra. Jezdi dobre
 a pak jeste (XF GTi, 1,3 ,PS nevim) podoba se Nissanu Micra. Jezdi dobre  ale zalezi to  taky na nastaveni...
 ale zalezi to  taky na nastaveni...

sakra newim, zeptám se bráchy, ten to hraje od rána do ránaMartin_534 píše:no vlastnosti auta jsou možná vymakaný, ale m? tam chybí ten pocit z rychlosti, po?át mi p?ijde, že auto stojí a p?itom jedu dost rychle na to, abych projel zatá?ku :-)
btw. jak se dá jezdit s jinym autem, než s tim základnim?

Uz mas stazenou tu hru???Martin_534 píše:no vlastnosti auta jsou možná vymakaný, ale m? tam chybí ten pocit z rychlosti, po?át mi p?ijde, že auto stojí a p?itom jedu dost rychle na to, abych projel zatá?ku :-)
 mas tam jen ty 3 autaky
  mas tam jen ty 3 autaky  nijak obchcat to nejde
 nijak obchcat to nejde   crack byl na 1. verzi Live for speed ale nesla hrat po netu a aby to slo tak sis musel objednat voucher code (odemikaci kod nebo licence) se kterym ses registroval na strankach liveforspeed.net a pak tu registraci (uziv.jmeno a heslo) zadal do hry a uvolnili se ti ostatni kary
  crack byl na 1. verzi Live for speed ale nesla hrat po netu a aby to slo tak sis musel objednat voucher code (odemikaci kod nebo licence) se kterym ses registroval na strankach liveforspeed.net a pak tu registraci (uziv.jmeno a heslo) zadal do hry a uvolnili se ti ostatni kary  ja tu licenci mam,ktera stoji 666 Kc no ale dalsi problem je ze jestli chces odemknout S2 verzi (jeste neni hotova,to co stahujete je pouze ALPHA verze pro fanousky,ve ktere je spousta bugu(chyb) ) k odemceni S2 musis mit 2 licence (i licenci pro starsi verzi hry,S1) jinak to nejde takze za 1332 Kc.Vyvojari teto hry dobre zabranili smazeni cernych kopii
 ja tu licenci mam,ktera stoji 666 Kc no ale dalsi problem je ze jestli chces odemknout S2 verzi (jeste neni hotova,to co stahujete je pouze ALPHA verze pro fanousky,ve ktere je spousta bugu(chyb) ) k odemceni S2 musis mit 2 licence (i licenci pro starsi verzi hry,S1) jinak to nejde takze za 1332 Kc.Vyvojari teto hry dobre zabranili smazeni cernych kopii  bez licence to nejde
 bez licence to nejdeotasTM píše:sakra newim, zeptám se bráchy, ten to hraje od rána do ránaMartin_534 píše:no vlastnosti auta jsou možná vymakaný, ale m? tam chybí ten pocit z rychlosti, po?át mi p?ijde, že auto stojí a p?itom jedu dost rychle na to, abych projel zatá?ku :-)