Zdar,nemáte doma někdo zbytečnej?Nebo nemůžete sehnat?Byl jsem se ptát u nás co maj díly na avie,ale je to docela drahý,tak nevím jestli nesehnat třeba toho saaba,nebo tak.Na ebay to asi nebude problém.
milonovo píše:Zdar,nemáte doma někdo zbytečnej?Nebo nemůžete sehnat?Byl jsem se ptát u nás co maj díly na avie,ale je to docela drahý,tak nevím jestli nesehnat třeba toho saaba,nebo tak.Na ebay to asi nebude problém.
chceš orig mam asi 4
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Jo když bude za rozumný prachy tak určitě.Já kdysi vydražil na ebay z audiny za cca 50Euro,ale byla to moje první dražba a nějak jsem to ani nepostřehnul...A ten prodávající mi napsal asi až za půl roku ať si teda políbím Takže jsem o něj zase přišel.
Jen pro info novej z tý avie maj tady za 4000 včetně dph.Ale to je cena že už se dá vybírat,třeba na ebay.de jsou teď na sprintera kolem 100E a taky nevypadaj špatně.
Tady mi právě ten chlap říkal 4000 s tím že je to dobrá cena+je stejná za ten střední i za ten nejsilnější.Ale oni tam dělaj i servis a maj tam sem tam něco z bouraček,mohl jsem se ho zeptat na starší...