Momentový klíč - jaký používáte?
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Momentový klíč - jaký používáte?
Dnes jsem si koupil momentový klíč značka MANNESMANN
Určení: pro hobby využití
- 1/2"
- rozsah 10-210Nm
- delka ramene cca 430mm
Stal 713Kč
Budu ho pouzivat hlavne na utahování spojů na podvozku a na utahování kol. Do veci jako sundavání hlavy se nepouštím - tedy zatím neplánuju
Par fotek
Slyšeli jste nekdo o té značce, případne víte něco o kvalitě. Samozřejmě je mi jasné že to nebude nic super kvalitního - je dělané pro hobby využití. Jentak se ptam jestli ho nahodou nekdo pouzivate???
Nebo jaké používáte momentové klíče a jak jste s nimi spokojeni?
Určení: pro hobby využití
- 1/2"
- rozsah 10-210Nm
- delka ramene cca 430mm
Stal 713Kč
Budu ho pouzivat hlavne na utahování spojů na podvozku a na utahování kol. Do veci jako sundavání hlavy se nepouštím - tedy zatím neplánuju
Par fotek
Slyšeli jste nekdo o té značce, případne víte něco o kvalitě. Samozřejmě je mi jasné že to nebude nic super kvalitního - je dělané pro hobby využití. Jentak se ptam jestli ho nahodou nekdo pouzivate???
Nebo jaké používáte momentové klíče a jak jste s nimi spokojeni?
Naposledy upravil(a) 935Baby dne 07.03.2006, 20:52, celkem upraveno 2 x.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Momentový klíč - jaký používáte?
já si chtěl s kraje roku koupit taky momenták od TONY a když sem viděl ceny tak sem se malem posral jinak 700 stoji u TONY jen normalni račna...
na jake to je momenty? nějaky rozsah?
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ten rozsah Mannesmannu je 10-210Nmblázen píše:já si chtěl s kraje roku koupit taky momenták od TONY a když sem viděl ceny tak sem se malem posral jinak 700 stoji u TONY jen normalni račna...
Od Tony s rozsahem 50-200Nm zaplatis cca 2800Kc - ale zase ta kvalita tam asi bude
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Asi takhle - jak opravdu se ten klic jmenuje? Mannesmann je velmi stara a velmi slavna strojirenska znacka (staci vzpomenout na unikatni bezesve trubky), zatimco moje chabe oci na fotce toho klice vidi "Manesmann", coz je kdovi co... Z minulosti jsou mi znamy rozdily mezi znackami Sanyo a Sankyo, Sony a Sany, Thomson a Thompson, tak aby to nebyl podobny pripad. Je na tom nejaka materialova (kvalitativni) znacka?
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Presny nazev te firmy:doublejay píše:Asi takhle - jak opravdu se ten klic jmenuje? Mannesmann je velmi stara a velmi slavna strojirenska znacka (staci vzpomenout na unikatni bezesve trubky), zatimco moje chabe oci na fotce toho klice vidi "Manesmann", coz je kdovi co... Z minulosti jsou mi znamy rozdily mezi znackami Sanyo a Sankyo, Sony a Sany, Thomson a Thompson, tak aby to nebyl podobny pripad. Je na tom nejaka materialova (kvalitativni) znacka?
Brüder MANNESMANN Werkzeuge
- je to německý vyrobce
Na drzadle klice je vyrazen TUV certifikat
Nejaka patentova znacka
Pak je tam jeste znacka:
GS geprüfte Sicherheit
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- user
Potrebujem nejaky kvalitny momentak. Mate s nejakym skusenosti, poradte prosim.
Dik
Dik
Ja mam taky po dedovi od Tony . Velkej a pak stredni akorad me vadi hrozne dlouho trva nez tam natocis to co pozadujes a hodnoty okolo 200NM uz musis klestema nebo dole pres imbus stim otacet protoze se ta rukojet se kterou stelujes zataci.
Akorad se musim nekdy podivat zda po tich letech ukazuji dobre.
Libila se mi od wurthu co jsem mel na praxi u skodovky a ted v medaku mame taky suprovej rychle a snadno si nastelujes pozadovanou hodnotu je to tam jakoby posuvem znacku nevim.
Akorad se musim nekdy podivat zda po tich letech ukazuji dobre.
Libila se mi od wurthu co jsem mel na praxi u skodovky a ted v medaku mame taky suprovej rychle a snadno si nastelujes pozadovanou hodnotu je to tam jakoby posuvem znacku nevim.
S14 r.v 1996 66tkm, P11GT,Daihatsu GTi ,Primastar, P11 prasivka diesel.
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
Pojištění vozidel, dovoz ze zahraníčí, servis JDM aut.
Levné autodíly
DGR podvozky : http://www.dgr-podvozky.cz
něco takového mi půjčoval mauglie na dotáhnutí hlavy.. Cenovka byla kolem litru, značku nevím
ale Heini mi to pak přijel přetáhnout svým momenťákem s tím budíkem a skoro každej šroub byl utaženej jinak..
ale Heini mi to pak přijel přetáhnout svým momenťákem s tím budíkem a skoro každej šroub byl utaženej jinak..
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress