),  Doporučte co tam vrazit ať to safra konečně trochu svítí. Díky.
  ),  Doporučte co tam vrazit ať to safra konečně trochu svítí. Díky.Žárovky do předních světel.
Žárovky do předních světel.
Přestalo mi svítit jedno přední světlo a když už to budu měnit tak bych tam chtěl nějaké výkonější žárovky (STK budu dělat u známého  ),  Doporučte co tam vrazit ať to safra konečně trochu svítí. Díky.

),  Doporučte co tam vrazit ať to safra konečně trochu svítí. Díky.Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart

Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
jo já tam nacpal ty nejvýkonější co sem sehnal, svítili tak pěkně do bíla bylo to trošku lepší než origo, ale i tak to stálo za hovno, těm světlum pomůže jedině demontáš a popelnice  

superb 2004 1,9tdi chiped..  brzy k prodeji.. 
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 
				valdos240sx
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja tam hella světla mám a k tomu ty nejvýkonější žarovky-jezdím hlavně v noci a ani tak to není moc dobrý ale zlepšení to je.Goodziller píše:Ja jsem premyslel, vymenit ty paraboly, hella snad ma tyhle paraboly mezi universalama, nebo napr. toyota supra je ma taky, ale svitej mnohem lip....

NISSAN 240SX SE(S 13)KA 24DE,ČERVENÁ(R.V.91)VLSD-samosvor,SUPER HI-CAS,ŠÍBR,FÓLIE VZADU,KLIMA,17"225,REZONÁTOR,LADÁK.++240SX S13 KA24E,stíbrná met.(r.v.89)Bývaly majitel 240sx s Fóra.

Pojistky jsem koukal (teda na ty o kterých vím, čili ty vedle spojky a v motorovém prostoru), kabely jsem mrknul na ty na které mrknout jde. Asi budu muset najít nějakého autoelektrikáře, nevíte o nějakém solidním v Brně?Neo píše:Pojistky, kabely, patice. Koukals na to?Na světla je víc pojistek
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...

- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- 
				Martin 001
- user
Re: Žárovky do předních světel.
Hlavne tam nedavej moc drahy pac me kazdy rok jedna praskne ... mam rozdilne paraboly jednu z modelu facelift ... a prava mi furt prakaPeca píše:Přestalo mi svítit jedno přední světlo a když už to budu měnit tak bych tam chtěl nějaké výkonější žárovky (STK budu dělat u známého), Doporučte co tam vrazit ať to safra konečně trochu svítí. Díky.

Tak už vím kde je problém. Precvakly dratek v miste kde vychazi z toho konektoru pod svetlem. Bohuzel je tam tak debilni pristup ze jsem to jeste nespravil. Jinak zarovky jsem koupil nejake s o 60% lepsi svitivosti a je to fakt znat...

Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...