Rada
- Mike-Fiend
- user
- Kontaktovat uživatele:
Rada
Prosím vás o pomoc, mám dva motory do Nissan 200 SX a na jednom je zezadu ze svodů vyvedená hadice do nějakých dvou vynálezů nejspíš nějaké pumpy a pak vede někam dopředu do sání a na druhém je otvor ze svodů jen zaslepen šroubem a nejsou tam ani pumpy ani odlitý úchyt na ně. prostě tam nic takového neni, mám přendat to saní ze starého abych měl ty úchyty na ten nový a všechno to tam přendat nebo to tam být nemusí? Prý ten motor jezdil tak jak je teď a on tam nic takovýho nemá. Tak se chcu zeptat co to je a jestli to mám přendat děkuji Zde přidávám obrázky jak jednoho tak druhého motoru, jedná se o hadici potaženou nějakou plechovou ochranou proti žáru která na druhym motoru chybí
http://fasttuningclub.wz.cz/kamosi.html
Děkuji za odpověď
http://fasttuningclub.wz.cz/kamosi.html
Děkuji za odpověď
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
A sakra SRko
Otázka jak dělaná pro Geroxe prípadně Mirka
Jinak na první pohled ty bazmeky s tema hadičkama tam potřebuješ, bez toho to určitě šlapat nemohlo. Co jsem tak zahlídnul tak je tam FRP (regulátor tlaku paliva - to je taková ta součástka co vypadá jako letající talíř Ufounů)
Jinak ta potažená hadice vypadá jako přívod vody pro chlazení turba.
Ale určitě si počej na odpovědi znalců.
Otázka jak dělaná pro Geroxe prípadně Mirka
Jinak na první pohled ty bazmeky s tema hadičkama tam potřebuješ, bez toho to určitě šlapat nemohlo. Co jsem tak zahlídnul tak je tam FRP (regulátor tlaku paliva - to je taková ta součástka co vypadá jako letající talíř Ufounů)
Jinak ta potažená hadice vypadá jako přívod vody pro chlazení turba.
Ale určitě si počej na odpovědi znalců.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- Mike-Fiend
- user
- Kontaktovat uživatele:
same skvele veci, zachranis motor od spiny a cela galaxie ti bude vdecnaMike-Fiend píše:Prosím mohl by jsi nějak pro né úplný znalce? Co to teda je a k čemu to slouží. A co se stane když to teda zaslepimrozumik píše:BPT a EGR, vyhodit a zaslepit.
EGR je exhaust gas recirculation, bere splodiny a posle je zpatky do sani, snizujou se tim emise, ale totalne ti to zaprasi motor.
BPT je back pressure transducer, ovlada ten EGR ventil a funguje diky podtlaku bo tak neco.
- Mike-Fiend
- user
- Kontaktovat uživatele: