I. Sraz Nissan200sx Owners - DUBEN 2003
B) Tak tu mame prvni oficialni jubilejni sraz B)
Ja navrhuju datum 26.duben.2003 nebo 27.4.2003 (je to sobota a nedele) zalezi taky hodne na pocasi, kdyz bude hnusne nebo chcat tak se to asi presune. A pro me coby pracujiciho by bylo docela slozity se uvolnit ve vsedni den... jestli by to byla sobota nebo nedele je mi jedno...
PRIPOMINKY A NAVRHY OHLEDNE SRAZU PSAT POUZE SEEEEEM !!!!!!!!!!
NiTroS
Ja navrhuju datum 26.duben.2003 nebo 27.4.2003 (je to sobota a nedele) zalezi taky hodne na pocasi, kdyz bude hnusne nebo chcat tak se to asi presune. A pro me coby pracujiciho by bylo docela slozity se uvolnit ve vsedni den... jestli by to byla sobota nebo nedele je mi jedno...
PRIPOMINKY A NAVRHY OHLEDNE SRAZU PSAT POUZE SEEEEEM !!!!!!!!!!
NiTroS
- V-Eagle
- user
- Kontaktovat uživatele:
Super, pisu si to do diare
Misto i cas mi vyhovuje. jeste to pocasi..
co kdybychom tam nekde zustali i pres noc? kdyby se to rozjelo, tak by to bylo fajn, vecer bychom zasli na pivko, pokecali.. proste takova pohodicka. prespat by se v nejhorsim dalo i v aute /200sx ma good sedacky B) /. a taky bychom mohli udelat nejaky projizdky, a kdyz bude vic casu, tak to bude pohodovejsi.
<!--EDIT|V-Eagle|Jan 5 2003, 09:12 PM-->
Misto i cas mi vyhovuje. jeste to pocasi..
co kdybychom tam nekde zustali i pres noc? kdyby se to rozjelo, tak by to bylo fajn, vecer bychom zasli na pivko, pokecali.. proste takova pohodicka. prespat by se v nejhorsim dalo i v aute /200sx ma good sedacky B) /. a taky bychom mohli udelat nejaky projizdky, a kdyz bude vic casu, tak to bude pohodovejsi.
<!--EDIT|V-Eagle|Jan 5 2003, 09:12 PM-->
summer car: 200SX s13 S3 in transformation
winter car: Celica ST185
ex: 300ZX z31 turbo
ex: 200SX s13
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
?au všichni..
Ten sraz je perfektní nápad. Myslim, že ideální termín bude sobota.
Já jsem zkoušel dát dohromady n?co podobnýho už p?ed ?asem, ale fakt se to nepovedlo.. Ozval se jenom jeden ?lov?k a to mi p?išlo na sraz dost málo..
<!--EDIT|Ondrey|Jan 6 2003, 04:28 PM-->
Ten sraz je perfektní nápad. Myslim, že ideální termín bude sobota.
Já jsem zkoušel dát dohromady n?co podobnýho už p?ed ?asem, ale fakt se to nepovedlo.. Ozval se jenom jeden ?lov?k a to mi p?išlo na sraz dost málo..
<!--EDIT|Ondrey|Jan 6 2003, 04:28 PM-->
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
Oooooops.. :blink:V-Eagle píše:To myslis duben? Na me to je jeste brzo. Asi nebudu mit cas ani auto. Ja bych bral kveten, taky nekdy ke konci..
Neco mi asi uniklo? Ja myslel, ze se furt bavime o terminu, kterej nevrhnul na zacatku NiTroS.. Jestli to tak neni, taxem nejak mimo..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- V-Eagle
- user
- Kontaktovat uživatele:
My jsme premysleli, ze na konci kvetna bude lepsi pocasi, vic uprav bude na autech hotovo a nekteri :rolleyes: budou mit vic casu.. Takze ja /a Raddy snad taky/ jsme pro posledni vikend - myslim,z to je 24. a 25.5.
summer car: 200SX s13 S3 in transformation