Ahoj všeci milovníci Nissanů 200 SX, mám pro vás otázečku , na kterou se může zdát odpověď naprosto triviální, avšak mě se to tedy nikde nepodařilo vyšťourat.
Zajímá mě jestli má S13 pozinkovanou karoserii. Z některých článků apod. vyplývá, že asi ne, ale velké problémy s korozí (mimo myslim pravého prahu a u konce výfuku či co) nemá.
Taky se liší některé názory v tom co všecko je Silvia. Někdo řiká že Silvie je jen S14 a S15 , jinde se dočtu že Silvie jsou všechny dvoukila. Tak jestli by mi v tom někdo udělal pořádek. Díky
kastle S13
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: kastle S13
pozinkovana neni...jediny slabsi misto je viko od kufru, pokud je tam originalni kridlo, pak obcas domecky tlumicu maji mistecko asi 1x2cm, teda ja mam takovou zkusenost. na spodku jsou dobry, pokud nejsou od predchoziho majitele obouchany (ja mel oba prahy o neco prorazeny, takze to vyhnilo.Koni píše:Ahoj všeci milovníci Nissanů 200 SX, mám pro vás otázečku , na kterou se může zdát odpověď naprosto triviální, avšak mě se to tedy nikde nepodařilo vyšťourat.
Zajímá mě jestli má S13 pozinkovanou karoserii. Z některých článků apod. vyplývá, že asi ne, ale velké problémy s korozí (mimo myslim pravého prahu a u konce výfuku či co) nemá.
Taky se liší některé názory v tom co všecko je Silvia. Někdo řiká že Silvie je jen S14 a S15 , jinde se dočtu že Silvie jsou všechny dvoukila. Tak jestli by mi v tom někdo udělal pořádek. Díky
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
ha, takže dvoukilo se splývavou zádí (tedy otvírací zadní okno) , které je asi nejoblíbenější ( teda mě se určitě líbí víc) neni Silvia ani náhodou.
No koukněte třeba na tudle str. http://nissan-silvia.navajo.cz/ je to nějaká cizí enciklopedie asi, přeložená do češtiny asi jen programem, no a tam třeba to píšou jako Silvia všecko. Jinak nebejt to tak blbě přeložený je to asi nejlepší shrnutí vývoje 200vky, tedy zatim sem nic obsáhlejšího nenašel.
No koukněte třeba na tudle str. http://nissan-silvia.navajo.cz/ je to nějaká cizí enciklopedie asi, přeložená do češtiny asi jen programem, no a tam třeba to píšou jako Silvia všecko. Jinak nebejt to tak blbě přeložený je to asi nejlepší shrnutí vývoje 200vky, tedy zatim sem nic obsáhlejšího nenašel.