kovové jednodílné těsnění
kovové jednodílné těsnění
kluci kdo ví zajímalo by mne přesné označení materiálu, ze kterého se dělá těsnení pod palici, něco mám v plánu tak písněte pokud víte
jedna z moznosti je cista med (http://www.headgasket.com/index.html), kovove su z nerezovej ocele, avsak presnu specifikaciu som nenasiel, ale na nete by to mohlo byt....
ak sa nemylim, su aj jednodielne kovove tesnenia, ale zase su pokryte tesniaciou vrstvou.
cometic robi viacvrstvove, hks ma tusim jednodielne a pod.
kazdopadne, tenke krycie plechy maju za ulohu lepsie sa prisposobit nerovnostiam, tesniaca vrstva vyplna male nerovnosti v materiale. Kazdy seriozny vyrobca takisto udava na aku uroven musia byt stycne plochy zrovnane.
Tesnenie pod hlavou je docela veda, ma ja ine ako tesniace funkcie, doporucoval by som si to najprv nastudovat, ak najdes nejaky zdroj informacii.
cometic robi viacvrstvove, hks ma tusim jednodielne a pod.
kazdopadne, tenke krycie plechy maju za ulohu lepsie sa prisposobit nerovnostiam, tesniaca vrstva vyplna male nerovnosti v materiale. Kazdy seriozny vyrobca takisto udava na aku uroven musia byt stycne plochy zrovnane.
Tesnenie pod hlavou je docela veda, ma ja ine ako tesniace funkcie, doporucoval by som si to najprv nastudovat, ak najdes nejaky zdroj informacii.