Repase Turba.
Repase Turba.
Ahoj, kdo umí, kdo se vyzná, kdo poradí? Měl jsem svoje turbo na repasi a mělo vydřenou osičku a futra tak, že se obrousily lopatky na kompresoru. Co se týká vůle tak se zdá že OK, ale osel mi tam dal sice jinou vtrulku, ale má 2 lopatky ohnutý. Potřeboval bych přehodit za dobrou vrtulku, vyvážit, + raději komplet překontrolovat jestli mu ještě něco neschází. Jinak u klapky bylo pěkně popraskaný. Sice prasácky, ale je to zavařený a zdá se že by to mohlo těsnit. Díky za info.
Nissan 200SX, r.v. 1990.
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
A jezdí :-)
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
nerozumiem sice presne co potrebujes vediet, ale kazdopadne musis vyuzit sluzby firmy ktora turba repasuje a ma dynamicku vyvazovacku, kompresor by nemal byt problem zohnat druhy, samozrejme nie novy, to sa nedoplatis.
na tvojom mieste by som pouvazoval o kompresore s dlhsimi lopatkami, par ludi ho tu ma s priaznivymi skusenostami.
na tvojom mieste by som pouvazoval o kompresore s dlhsimi lopatkami, par ludi ho tu ma s priaznivymi skusenostami.
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, delší lopatky by ti mohl obstarat michal z FM, zkus se ho poptat, zda má ještě tu možnostraddy píše:nerozumiem sice presne co potrebujes vediet, ale kazdopadne musis vyuzit sluzby firmy ktora turba repasuje a ma dynamicku vyvazovacku, kompresor by nemal byt problem zohnat druhy, samozrejme nie novy, to sa nedoplatis.
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Já myslím, že to co já potřebuju je zcela evidentní. Vrtulku kompresoru a pak nechat vyvážit, popř. zkontrolovat a že se tu vyvažovačky povětšinou neválí někomu v garáži je mi jasné , nicméně u firmě která to umí nevím.
A k té vrtulce z T28, bude asi potřeba upravit kryt ne? Nebo se tam snad vejde? A cena?
A k té vrtulce z T28, bude asi potřeba upravit kryt ne? Nebo se tam snad vejde? A cena?
Nissan 200SX, r.v. 1990.
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.
Nový lak.
GO Motoru.
Nové turbo.