Asi těsnění???
Asi těsnění???
příznaky: ztrácí se mi voda(spíš jí to tlačí do vyrovnávací nádržky
ujedu 5km a skoro vaří)
Celej systém je hrozně natlakovanej, jednou sem otevřel víčko a byl sem opláchnut fridexem
když to necham běžet na volnoběh a otevřu chladič tak dou bublinky ven, pěkně jedna za druhou.
Ale jinak to jede normálně, z výfuku se nekouří, výkon OK. Nemůže to jenom někde přisávat? nechce se mi to zas rozebírat
ujedu 5km a skoro vaří)
Celej systém je hrozně natlakovanej, jednou sem otevřel víčko a byl sem opláchnut fridexem
když to necham běžet na volnoběh a otevřu chladič tak dou bublinky ven, pěkně jedna za druhou.
Ale jinak to jede normálně, z výfuku se nekouří, výkon OK. Nemůže to jenom někde přisávat? nechce se mi to zas rozebírat
Montáže autoalarmů, autohifi, autoelektroniky
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Celou GO dělat určitě nebudu, musim dávat peníze do bydlení, navíc nic neklepe, tlaky kolem 10, tak doufám že vydrží. akorát čtvrtej válec 6.5, což sázim na ventily, takže bych určitě udělal hlavu celou, včetně gufer na ventilech. Jen nevíte nějakýho dodavatele na ty gufera? těsnění bych měl, ale todle sem nenašel
Montáže autoalarmů, autohifi, autoelektroniky
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
já měl taky tlak na jednom válci KO a byla to rýha v bloku...takže to nemusí být ventilyrednissan píše:Celou GO dělat určitě nebudu, musim dávat peníze do bydlení, navíc nic neklepe, tlaky kolem 10, tak doufám že vydrží. akorát čtvrtej válec 6.5, což sázim na ventily, takže bych určitě udělal hlavu celou, včetně gufer na ventilech. Jen nevíte nějakýho dodavatele na ty gufera? těsnění bych měl, ale todle sem nenašel
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- Rave
- user
- Kontaktovat uživatele:
no celou go ser,ale kdyz mas dole hlavu tak tlakem zjisti jestli neni praskla,a kriva bude na 100%.sice miniminimalne ale bude.a ventily a gufirka uz neni tak moc penez navic.ty gufirka bych mohl sehnat,ale znacka ajusa bo jak se jmenujou
S leon cupra 4x4 1.9 TDI 179kw smoke power
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
S ibiza cupra 1.8 20VT 1,1bar 243ps-1,6bar 306ps
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: