Nestartuje
Nestartuje
Nechce mi nastartovat auto. Už jsem to konzultoval s Martinem a Kentoyou, ale třeba vás napadne ještě něco jiného nebo s tím někdo máte zkušenosti.
Dosud jsem problémy se startováním neměl. V pondělí jsem ale nemohl nastartovat kvůli slabé baterce. Koupil jsem novou baterii, vyměnil a pořád nic. Motor se na startér točí, ale nechytne, ani neškytne. Svíčky dávají jiskru, podle smradu benzínu fungují i vstřiky. Palivová pumpa je slyšet. CAS mám na cca +18, fouknutý těsnění pod hlavou to zřejmě taky nebude, protože to jelo pěkně, večer jsem to vypnul a od rána to dělalo tyhle problémy. Imobilizér bych taky vyloučil, ten by mi nedovolil ani protočit motor.
Jinak poslední dobou se mi zdálo že to nějak víc žere, cca 17-19l.
Budu rád za každou pomoc...
Dosud jsem problémy se startováním neměl. V pondělí jsem ale nemohl nastartovat kvůli slabé baterce. Koupil jsem novou baterii, vyměnil a pořád nic. Motor se na startér točí, ale nechytne, ani neškytne. Svíčky dávají jiskru, podle smradu benzínu fungují i vstřiky. Palivová pumpa je slyšet. CAS mám na cca +18, fouknutý těsnění pod hlavou to zřejmě taky nebude, protože to jelo pěkně, večer jsem to vypnul a od rána to dělalo tyhle problémy. Imobilizér bych taky vyloučil, ten by mi nedovolil ani protočit motor.
Jinak poslední dobou se mi zdálo že to nějak víc žere, cca 17-19l.
Budu rád za každou pomoc...
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak. Uplne to same se mi stalo. Ja vyhodil platinove svicky (ktere udajne meli jeste tak 1/3 zivotnosti pred sebou) a dal nove obyc NGK a chytlo to hnedraddy píše:stala sa mi raz uplne rovnaka vec, z nicoho nic som nemohol nastartovat, stacilo dat nove sviecky.
Jinak zkusil bych diagnostiku ECU, tusim mod III. Blizsi info v manualu, diagnostika se da pouzit i v pripade kdy motor nechce nastartovat - specialne toto se tam zminuje.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
Vyzkoušeno, Kód 55935Baby píše:
Jinak zkusil bych diagnostiku ECU, tusim mod III. Blizsi info v manualu, diagnostika se da pouzit i v pripade kdy motor nechce nastartovat - specialne toto se tam zminuje.
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ked tam ma zdvyhnuty tlak tak tam nebude lepsie dat hned "7"(studensie)raddy píše:seriove sviecky pre ca18det, NGK BCPR6ES-11