ZAJIMALO BY ME
ZAJIMALO BY ME
S13 JAKEJ VIKON POTREBUJU ABYCH V POHO UTRHL ZADEK DO SMIKU
Re: ZAJIMALO BY ME
Výkon je s Y jen tak naokraj, ale nikdo není neomylný:) a s výkonem vofafrně na to aby si se v tom zrušil ti stačí výkon co má škéca a co teprve 170 ps. Hlavně majzla aby nebylo auto rychlejší než podvozek a ruce na volantu, popřípadě na pedálech.... :-DJapo píše:S13 JAKEJ VIKON POTREBUJU ABYCH V POHO UTRHL ZADEK DO SMIKU
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nejen vYkon, ale i smYk je s tvrdym Y Nic ve zlem... Pri vykonu pres 200PS je fakt nutne investovat do podvozku a brzd, ale pak to utrhnes pri rozjezdu na semaforu tri metry pred krizovatkou na suchem asfaltu a odbocis nejdriv bokem
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
No vida to sem přehlíd :-D ale co naplat, každopádně sory za ty opravy, nechtěl jsem bejt nějakej to na tebe. fakt sry. Ta poznámka, s tim zatáčenim je celkem trefná, například jako já, když jsem dneska ráno jel jednu táhlou do práce a chvílema jsem si řikal, kdy se to utrhne víc a pudu do pryč...... ale vše ok a gumy v pr...... :-D
250 koni je porad v pohode zvladnutelnych i se seriovym podvozkem a brzdama, teda pokud nejsi magor a navic nemehlo...Japo píše:ATO JAKO V POHO JO CO TO DELA POTOM KDYZ JE TAM 250 KOBYL
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: